kaart 16.jpg

Verschillende Chocoladeletters!

Chocoladeletters voor een lekkere verkoopactie!

chocoladelettersweb Sinds kort hebben wij ook chocoladeletters waarmee een heerlijke verkoopactie gehouden kan worden.

Chocoladeletter, groot, melk, alleen verkrijgbaar in de letter S.

Het zijn de grote chocoladeletters van Droste. De afmeting van de letter is 22,5 x 16,5 cm en het gewicht is 135 gram. Helaas kan hier alleen maar de letter S geleverd worden.

Verpakkingseenheid is 8 stuks per doos.

Natuurlijk zijn de chocoladeletters van Droste 100% UTZ certified.

UTZ Certified is een keurmerk voor koffie en andere producten die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

v.a. 104 stuks (13 x 8) € 2,95 incl. BTW per letter, niet franco.
v.a. 240 stuks (30 x 8) - 480 (60 x 8) stuks € 2,95 incl. BTW per letter, franco huis Nederland

boven de 480 stuks € 2,65 incl. BTW per letter.

Bovengenoemde prijzen zijn incl. 6% BTW en franco huis Nederland vanaf 250 stuks. De minimale afname is 100 chocoladeletters, hier komen dan nog wel de vrachtkosten bij.


De adviesverkoopprijs voor deze grote Chocoladeletters is € 4,00.

Natuurlijk kunt u deze verkoopactie ook combineren. U kunt bijvoorbeeld ook de Speculaasbrokken er bij nemen. Dan hebben uw klanten de keuze uit 2 artikelen. Dit kan natuurlijk ook met andere artikelen zoals Pepernoten of het Speculaastaartje.

Luxe Chocoladeletter van Banketbakkerskwaliteit!

Ambachtelijke ChocoladeletterWie wil er geen lekkere, luxe chocoladeletter van echte banketbakkerskwaliteit?

Elke letter is
 uniek, origineel en is met de hand gespoten. (Niet gegoten)

Hier is het wel mogelijk om letters uit het hele alfabet te bestellen. Maar het is wel een hele klus om dat allemaal uit te zoeken en de goede letter op de juiste plaats te krijgen. En daarom waarschijnlijk minder geschikt voor een verkoopactie voor scholen en verenigingen.


Maar u kunt natuurlijk ook, net als bij de Droste Chocoladeletter, kiezen voor 1 letter. Het is dan in ieder geval een verkoopactie met allemaal unieke, originele chocoladeletters.

De chocoladeletters zijn verkrijgbaar van A t/m Z in melkchocolade en wegen 200 gram. De chocoladeletters zitten verpakt in een goudkleurig doosje met een transparant deksel. (12 x 18 cm.)
Bovendien is elke letter voorzien van decoratie en gekleurde pietenkop. Voor deze speciale chocoladeletters hebben wij een leuke aanbieding voor u!

Voor deze speciale chocoladeletters hebben wij een leuke aanbieding voor u!

Aantal Chocoladeletters: Prijs per letter:
 100 - 250
€ 5,50
 250 - 500
€ 5,30
 500 - 750
€ 5,00
 Meer dan 750 letters
€ 4,80

(*)Met eigen logo zijn de extra kosten € 0,30 per letter. Bovengenoemde prijzen zijn incl. 6% BTW en franco huis Nederland vanaf 250 stuks. De minimale afname is 100 chocoladeletters. Dit kunnen dus verschillende letters uit het alfabet zijn. De levertijd is circa 2 weken. (Bij afwijkende aantallen kunt u altijd contact met ons opnemen).

De advies verkoopprijs wordt € 5,50 maar € 6,00 mag er ook wel voor gevraagd worden.

Wanneer u er voor kiest om alle letters van het alfabet te gebruiken betekend dit wel dat u een aardige klus zullen hebben om de bestellingen klaar te maken.

Maar misschien zijn deze chocoladeletters meer geschikt voor bedrijven!

Een origineel cadeau om naar uw relaties te sturen of aan uw personeel te schenken voor Sinterklaas. Dit als blijk van waardering, of zo maar, omdat het Sinterklaas is. U kunt voor iedere werknemer zijn of haar speciale chocoladeletter bestellen. En natuurlijk geldt dit ook voor uw relaties. Zo heeft u de mogelijkheid om voor iedereen een passende letter te bestellen.

Natuurlijk kunt u ook letters bestellen voor de kinderen van uw werknemers op het Sinterklaasfeestje.

Ook is het mogelijk om een chocoladetablet met uw eigen boodschap te maken.

Kijk hiervoor bij bedrijven en dan onder Ambachtelijke Chocoladeletters en Verse Oliebollen en Appelbeignets!

Goberg Fondswerving Twello - Vivaldistraat 19 - 7391 ST Twello - T 0571-273129 - M 06-11457010
E
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611B NL. 16 INGB 0005 0961 12

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas