chocopresentsklplaat.jpg

Verschillende Paasbroden en Kerststollen

Paasbroden en Kerststollen een heerlijk relatiegeschenk!


Voor bedrijven welke hun relaties met Pasen en/of de Kerstdagen willen bedanken hebben we verschillende broden tot onze beschikking. Steeds meer bedrijven doen dit met Pasen omdat het dan meestal meer opvalt dan met de Kerstdagen wanneer veel relaties in het zonnetje worden gezet. Maar natuurlijk wil iedereen met de Kerst ook wel een lekkere Kerststol.  En er zijn natuurlijk ook bedrijven welke hun relaties in beide periodes willen verrassen.

Heerlijke Paasbroden.

Paasslof met doos
We hebben hiervoor Paasstollen van fabriekskwaliteit en Paassloffen van bakkerskwaliteit. Natuurlijk zijn de broden van fabriekskwaliteit, welke u kunt vinden in de meeste supermarkten uitstekend en ambachtelijk bereid maar een Paasslof van bakkerskwaliteit heeft natuurlijk iets extra's.

Bij de Paasstollen van fabriekskwaliteit kunt u kiezen uit een Paasstol van 750 gram met banketspijs en een Paasstol van 1.000 gram van amandelspijs met schaafsel.

- Paasstol 750 gram met een zakje poedersuiker, banketspijs kost € 2,40 excl. 6% BTW en franco huis Nederland per stuk en is verpakt in een vrolijke paaszak. De minimale afname hierbij is 360 stuks. De afname gaat per doos met 6 Paasstollen

- Paasstol van 1.000 gram, amandelspijs, roomboter en schaafsel kost € 4,25 excl. 6% BTW en franco huis Nederland en is verpakt in een luxe paasdoos. De minimale afname hierbij is 200 stuks. De afname gaat per omdoos van 50 stuks.


De Paassloffen van bakkerskwaliteit zijn botermals en rijkelijk gevuld met krenten, rozijnen en spijs. Deze broden worden dagelijks gebakken en de houdbaarheid is 20 dagen. Het blijft natuurlijk wel een broodproduct en elke dag later is een dag minder vers. De Paassloffen zijn gerold en niet gevouwen (Zoals stollen) waardoor je met Pasen een meer onderscheidend product krijgt. Hier geldt een minimale afname van 120 stuks alleen zullen er wel vrachtkosten in rekening gebracht moeten worden. Maar u kunt eigenlijk precies bestellen hoeveel u nodig heeft!

paasslofl01web- Paasslof 750 gram, banketspijs en schaafsel kost € 3,30 excl. 6% BTW en excl. vrachtkosten per stuk en is verpakt in een vrolijke paaszak.

- Paasslof 750 gram, amandelspijs en schaafsel kost € 3,77 excl. 6% BTW en excl. vrachtkosten per stuk en is verpakt in een vrolijke paaszak.

- Paasslof 1.100 gram met amandelspijs en schaafsel € 5,35 excl. 6% BTW en excl. vrachtkosten per stuk en is verpakt in een vrolijke paaszak.

Het is zelfs mogelijk om een Paasslof van bakkerskwaliteit aan uw wensen aan te passen! Een Paasslof van 500 gram met banketspijs en schaafsel is mogelijk v.a. 300 stuks. Deze kost € 2,50 excl. 6% BTW en franco huis Nederland en is verpakt in een vrolijke paaszak. 

U kunt uw relaties ook verwennen met een echt Friesch Suikerbrood van bakkerkwaliteit. Deze is gemaakt volgens oud Friesch recept met suikernibs en een vleugje kaneel.

- Friesch Suikerbrood 750 gram kost € 2,55 per stuk excl. 6% BTW en excl. vrachtkosten.

Heerlijke Kerststollen!

Wij hebben nu ook Kerststollen van fabriekskwaliteit en bakkerkwaliteit.

Bij de Kerststollen van fabriekskwaliteit heeft u de keuze uit een Kerststol van 750 gram met banketspijs en een van 1.000 gram met amandelspijs. Een Kerststol van 750 gram kost € 2,60 per stuk excl. 6% BTW en franco huis Nederland v.a. minimaal 360 stuks. En er zijn 6 Kerststollen verpakt per doos. De Luxe Roomboter Kerststol van 1.000 gram met amandelspijs, noten en vruchtjes kost € 4,50 per stuk excl. 6% BTW  en franco huis v.a. minimaal 200 stuks. Bovendien zitten de Luxe Kerststollen van 1.000 gram verpakt in een mooie kerstdoos (Zie afbeelding). En de Kerststollen zijn per 50 verpakt.

kerststol1000gramDe Kerststollen van fabriekskwaliteit zijn erg goed en van ambachtelijke kwaliteit. Maar een Kerststol van de bakker smaakt nog net even anders. Uiteraard zijn deze rijkelijk gevuld met krenten en rozijnen en natuurlijk spijs. Bij de Kerststollen van bakkerskwaliteit heeft u net iets meer keus en uiteraard zijn deze wat duurder.

Een Kerstsol van 750 gram zonder spijs kost € 3,55 excl. 6% BTW en franco huis v.a. 300 stuks. Een Kerststol van 750 gram met banketspijs kost € 3,65 excl. 6% BTW franco huis v.a. 300 stuks. Dan is er nog een Kerststol van 750 gram gevuld met amandelspijs voor € 4,25 excl.6% BTW en franco huis v.a. 300 stuks. En als laatste een Kerststol van 1.100 gram met amandelspijs en schaafsel welke € 5,90 kost excl. 6% BTW en franco huis Nederland v.a. 300 stuks. De Kerststollen zijn verpakt in een vrolijke Kerstzak en ook zit er een zakje poedersuiker bij.

U kunt bij de Kerststollen van Bakkerskwaliteit ook mindere aantallen bestellen alleen worden er dan wel verzendkosten in rekening gebracht. 


paasdoos2webNatuurlijk kunnen wij uw broden in een decoratieve Paas - of Kerstdoos verpakken alleen zullen we hier wel iets extra' s voor in rekening moeten brengen. Dit is mogelijk v.a. 250 stuks. Ook kan er een sticker op komen waarop in zwart/wit uw "naam/logo Wenst u prettige Paasdagen" op komt te staan.

Kerstdoos, 1.000 gram
Een verpakking van de luxe roomboter kerststol van 1.000 gram van fabriekskwaliteit.

U zegt het maar! En wij maken het voor u in orde!
Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas