chocopresentsklplaat.jpg

Bloembollen Voordeelpakketten Najaar

 

Mooie Bloembollenpakketten voor een kleurige verkoopactie in het najaar.

Met een verkoopactie van Goberg Fondswerving met Bloembollenpakketten kunt een prachtige (maar vooral lucratieve) najaarsactie organiseren! Het zijn grootverpakkingen met veel bloembollen om in het najaar in uw tuin te planten. Hiermee heeft u van het voorjaar uw tuin, of balkon er weer fraai bij staan. Waarom een Bloembollenactie met Goberg Fondswerving veel geld oplevert? Omdat u bij ons zelf uw bloembollenpakket kunt samenstellen. De prijzen zijn laag met een grote winstmarge! Wij passen ons aan aan uw wensen.

De bloembollen kunnen geplant worden vanaf september tot uiterlijk november/ begin december. Houdt er rekening mee dat een verkoopactie circa drie tot 4 weken in beslag neemt. 

Al onze bloembollen staan onder controle van: Stichting Keurmerk Bloembollen - Hilversum.

De bloembollen zijn dus van uitstekende kwaliteit en verpakt met een fraaie kleurenafbeelding van 13x20,5 cm.

Natuurlijk zijn de pakketten voorzien van een uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing.
 
En elke verpakking is voorzien van watervaste kleuren steeketiketten.

De bloembollen kunnen geplant worden vanaf september tot uiterlijk november/begin december.
   

"Wij hebben 8 "kleinere" Bloembollenpakketten en 4 Voordeelpakketten"

De vraag naar kleinere bloembollenpakketten neemt nog steeds toe!
Want niet iedereen heeft een grote tuin en wij hebben veel gezinnen met kleine tuintjes of een balkon. Wij hebben daarom dit 8  "kleinere" pakketten in ons assortiment opgenomen. Uiteraard kunnen deze pakketten gecombineerd worden. Maar hoe meer pakketten hoe meer werk! Er zijn 3 pakketten met tulpen, 1 pakket Anemone de Caen, 3 pakketten met Hyacinthen en een pakket met Sneeuwklokjes.

Hieronder staan de verschillende pakketten:

Eerst de "kleinere" pakketten welke verkrijgbaar zijn v.a. € 2,85.

anemone

(1)Anemone de Caen, gemengd bestaat uit 20 bloembollen. Deze kunnen zowel in het najaar maar ook in het voorjaar geplant worden. Plant u de bollen in het najaar dan bloeien deze in mei/juni en plant u deze in het voorjaar dan bloeien ze in juli/augustus. De Anemoon is ook zeer geschikt als snijbloem en zal ongeveer 30 cm. hoog worden. Ze zijn geschikt voor in de tuin maar ook als potplant op het balkon!
De inkoopprijs: v.a. € 2,85. Adviesverkoop : € 4,00.


 

Tulp Triumph gemengd

3 Tulpenpakketten. We hebben het pakket Tulp Banja Luka, Tulp Red Riding Hood en het pakket Triumph Tulpen gemengd. De Tulp Banja Luka (geel/rood) is een grootbloemige tulp en de bloeitijd is april/mei. Ze worden ongeveer 50 cm hoog en er zijn 8 bollen per verpakking. De Tulp Red Riding Hood (rood) bestaat uit 5 bollen per verpakking. De bloeitijd is april en ze worden 25 cm hoog. Dus ook uitermate geschikt voor bloembakken  en balkon omdat ze kort en stevig zijn.  Verder hebben wij ook een pakket met Triumph tulpen,gemengd geselecteerd. Dit pakket bevat 8 bloembollen. Bloeitijd: april/mei en ze kunnen 50 cm hoog worden. De inkoopprijs: v.a. € 2,85. Adviesverkoop : € 4,00.

hyacinthuskleinTuin-Hyacinthen. Hier zijn 3 soorten verkrijgbaar. (1)Delft Blue, blauw, (2)Jan Bos, rood en (3) Aiolos White, wit. In elk pakket zitten 5 bloembollen. De planten bereiken een hoogte van 25 cm.. Hyacinten kunt u in groepen in de tuin planten, maar zijn ook uitermate geschikt voor bloembakken en perken of eenvoudig in een bloempot. De bloeitijd is maart/april. Bovendien ruiken ze heerlijk.

De inkoopprijs: v.a. € 2,85. Adviesverkoopprijs: € 4,00.sneeuwklokjesklein
Galanthus Flore pleno, of te wel het Sneeuwklokje. Als deze boven de grond, door de sneeuw te voorschijn komen, weet u dat de lente er aan komt. Het eerste jaar bloeien ze beperkt maar als u de bollen in grond laat zitten, bloeien ze elk jaar rijker en mooier. Een verpakking bevat 7 bloembollen. De plante bereiken een hoogte van ca. 10 cm. en de bloeitijd is februari/maart.

De inkoopprijs: v.a. € 2,85. Adviesverkoopprijs: € 4,00.Aantal dozen
met 15 pakketten

Inkoopprijs
per pakket
Inkoopprijs
totaal
Opbrengst bij een adviesverkoopprijs
van € 4,00 per pakket
v.a. 16 x 15 = 240 € 2,85 per pakket €    684,00 €    276,00
v.a. 32 x 15 = 480 € 2,60 per pakket
€ 1.248,00 €    672,00
v.a. 66 x 15 = 990 € 2,50 per pakket € 2.500,00 € 1.500,00

 

 

De prijs is incl. BTW en franco huis Nederland. Afname is per doos met 15 pakketten en de minimale afname is 240 pakketten) Het is mogelijk om de 8 pakketten te combineren als het maar minimaal 240 pakketten zijn.


Natuurlijk hebben wij ook nog steeds de grotere bloembollenpakketten (grootverpakkingen) waar u ook elk jaar opnieuw mee aan de deur mag komen!!
 

Hiermee kunt U ook een fantastische Najaarsactie opzetten. Deze bloembollenpakkette kosten slechts € 4,75 (v.a. 280 pakketten) incl. BTW en franco huis Nederland per stuk. De pakketten verkoopt u minimaal voor € 6,50 per pakket. Dat is niets te veel en een mooie winst van € 1,75 per pakket.

Uiteraard kunt u deze 4 pakketten combineren. Maar u kunt natuurlijk ook minder pakketten nemen. Hoe meer pakketten U neemt, hoe meer werk. En dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling!

Verwildering BloembollenBlauwe Druifjes

Crocus, botanisch/gemengd
Narcissen botanisch/gemengd
 

Bloembollen voor Verwildering
. Dit pakket bevat maar liefst 60 bloembollen. Waarvan 15x Chionodoxa (Sneeuwroem), 15x Puschkinia, 15x Iris Danfordiae en 15x Crocus, kleur blauw. Deze zijn verpakt in een leuk showtasje.
Blauwe Druifjes gemengd (Muscari Magic) (6/8) met 50 bloembollen.
Crocussen botanisch gemengd (5/+) met 100 bloembollen.

Narcissen botanisch gemengd (10/12) met 40 bloembollen.

De najaarsactie met Voordeel Bloembollenpakketten zorgen voor een leuke financiële aanvulling en zijn de goede ingrediënten voor een super verkoopactie.(Actieperiode september t/m december) Het is een fraaie serie met veel bloembollen. Maar wat de naam al aangeeft en misschien nog wel het belangrijkste, ook goedkoop!

Natuurlijk staan deze Bloembollenpakketten onder controle van: Stichting Keurmerk Bloembollen te Hillegom waardoor u altijd verzekerd bent van TOP-kwaliteit bloembollen.

De minimale afname is 140 pakketten en dit mag een combinatie zijn van de acht verschillende voordeel pakketten.

Aantal pakketten met bloembollen Inkoopprijs 
per pakket
Inkoopprijs
Totaal
Opbrengst bij een verkoopprijs van € 6,50 per pakket
Winstprognose   
v.a.    140 pakketten € 4,75 €    665,00 €    910,00 €    245,00 (40%)
v.a.    280 pakketten € 4,50 € 1.260,00 € 1.820,00 €    560,00
v.a. 1.000 pakketten € 4,25 € 4.250,00 € 6.500,00 € 2.250,00 (> 50%

De prijs is incl. BTW en franco huis Nederland. De minimale afname is 140 pakketten. Het is mogelijk om de verschillende 4 bloembollenpakketten met elkaar te combineren.

De najaarsacties met bloembollen starten in september en u kunt zich hier vanaf mei voor opgeven. Zorg dat u er wel op tijd bij bent dit jaar anders gaat deze verkoopactie aan uw neus voorbij en moet u weer wachten tot volgend jaar voor de voorjaarsactie met zomerbloeiende bloembollen.

Nog een reden om uw op tijd aan te melden is dat er in het najaar veel huis aan huis acties zijn gepland. Ook moet u er aan denken dat u op tijd een ventvergunning aanvraagt. (hiervoor hebben wij voorbeeldbrieven)

Kijk ook eens bij werkwijze een verkoopactie m.b.v. eenmalige incasso's kan u veel tijd schelen en "kleinere" kinderen hoeven niet met veel geld over straat te lopen.

De najaarsbloembollen kunnen geplant worden van september tot november/ uiterlijk december!

De Bloembollenactie is eenvoudig van opzet want wij willen het voor u zo eenvoudig mogelijk houden en zorgen dat vrijwilligers hier zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Uw klanten kunnen snel een beslissing nemen uit een of meerdere bloembollenpakketten en kan er in een relatief kort tijdsbestek een mooi bedrag opgehaald kunnen worden.

Voor de werkzaamheden hoeft u het niet te laten want Goberg Fondswerving levert de ondersteunende materialen er bij. Kijk bij Waarom Goberg? (voorbeeld C)

Als u 1.000 bloembollenpakketten verkoopt, welke gemakkelijk verkocht kunnen worden met 50 actieve leden, heeft u minimaal € 2.000,00 verdiend. Maar dit kan wel oplopen tot € 3.500,00. 

Bij de bloembollenaktie loopt u ook geen enkel financieel risico, omdat er gewerkt wordt met intekenlijsten. Deze lijsten worden gratis beschikbaar gesteld door Goberg Fondswerving en zorgen er voor dat uw actie een groot succes zal worden. Alle pakketten staan hier volop in kleur afgebeeld, zodat de klant goed kan zien wat deze bestelt. Ook helpen deze prachtige bestelkaarten ervoor dat de verkopers maximaal zullen verkopen. 

Nieuw hierbij is dat u vanaf nu gebruik kunt maken van een inzamelingsactie m.b.v. een eenmalige automatische incasso!!!!!! 

Waarom? Wilt u misschien zeggen met het gebruik van bestellijsten werkt het toch ook prima en betalen we achteraf. Dit is ontwikkeld om het u nog eenvoudiger te maken en te zorgen dat u nog minder tijd kwijt bent aan het organiseren van een succesvolle geldinzamelingsactie. Natuurlijk wordt er hier ook gewerkt met de alom bekende bestellijsten waar de pakketten op staan afgebeeld . Alleen wordt er aan de eventuele kopers gevraagd om een eenmalige automatische incasso af te geven.

Hierbij hebben wij vooral gedacht aan het veiligheidsaspect! Meestel worden er bij verkoopacties, vooral bij scholen en verenigingen, gebruik gemaakt van “kleine” kinderen om artikelen te verkopen. Deze hoeven nu niet meer met geld over straat te lopen wat een stuk veiliger is. U bespaart hier veel "vrije" tijd mee!

Bovendien heeft u met deze vorm van geld inzamelen nog een groot voordeel. Hierbij nemen wij u veel extra werk uit handen, want de ontvangst en de verwerking van de betalingen regelen wij voor u. Geen enkel financieel risico, een stuk veiliger en heel wat minder werk voor iedere organisatie!

Natuurlijk gelden voor grote aantallen andere inkoopprijzen, waardoor u opbrengst groter zal worden. Neem hiervoor contact met ons op via E-mail  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken  of neem persoonlijk contact met ons op over de mogelijkheden via 0571-273129 of 06-11457010.

We zullen u met raad en daad bij staan gedurende uw actieperiode.
Hiermee hebben we volgens mij een leuk en vooral niet te duur Bloembollenpakket weten samen te stellen. 

Ik wens u veel succes met uw keuze voor een najaarsactie met bloembollen. In ieder geval zal het aan de ondersteuning van Goberg Fondswerving niet liggen want er zijn al veel organisaties geweest welke een mooi bedrag met een verkoopactie hebben weten op te halen.  

Goberg Fondswerving Twello - Vivaldistraat 19 - 7391 ST Twello - T 0571-273129 M 06-11457010 - E Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611

 

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas