mercipetitsweb.jpg

Speculaasacties het hele jaar door!Speculaasmolens en Zeeuwse Speculaas.


Omdat de nieuwe speculaassoorten waarmee het gehele jaar een verkoopactie opgezet kan worden een groot succes zijn geworden hebben wij deze ook opgenomen in het assortiment. Er zijn nu ook de grote en welbekende Speculaas Molens beschikbaar voor een geslaagde verkoopactie. En deze zijn in verschillende lekkere varianten beschikbaar. Ook goed nieuws is dat wij de prijzen voor 2014 weer hetzelfde hebben gehouden.

Speculaas Molens

De traditionele “Speculaas Molens” bestaan uit meerdere figuren. Natuurlijk zijn het heerlijke, grote speculaas figuren. (Afm. Hoogte 11 cm en breedte 7 cm.) Ze zitten per 10 stuks verpakt in een toefzak. Een zakje weegt ongeveer 250 gram. In een doos zitten 24 zakjes van 10 stuks.

Deze zijn gemaakt van margarine en uiteraard de beste speculaaskruiden!

Uw inkoopprijs is € 2,00 incl. BTW en franco huis Nederland per zakje van 10 stuks v.a. 40 dozen ( 40 x 24 = 960 zakjes). Als adviesverkoopprijs geven wij € 3,00 per zakje.

Mindere hoeveelheden zijn ook mogelijk! Natuurlijk lukt het niet iedere organisatie om 960 artikelen te verkopen. Neem hiervoor contact met ons op via T. 0571-273129 of E Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken . Wel moet u dan rekenen houden met een minimale vrachtkostenvergoeding.

Met dit lekkere artikel een extra mooie winst van € 1,00 per zakje waarmee uw “goede” doel weer een stukje dichterbij komt.

Wij hebben nog een andere variant op de Speculaasmolens nl. de Zeeuwse Speculaas. 
 


 

Zeeuwse Speculaas Molens 

 

Hier staat afgebeel de Zeeuwse Speculaas een speciale extra lekkere variant. Hier is de voorkant bestrooid met suiker en in de speculaas zijn nootjes verwerkt. Verder is er een uitvoering met amandelschaafsel.

Het zijn dezelfde figuren als bij de traditionele Speculaas Molens. En ook de verpakking, de grote en het aantal zijn hetzelfde. Het is ook een zakje met 10 stuks.


Uw inkoopprijs voor deze twee varianten is € 2,50 incl. BTW en franco huis Nederland per zakje van 10 stuks v.a. 40 dozen (40 x 24 = 960 zakjes). Als adviesverkoopprijs geven wij € 3,50 per zakje.
Hier is ook weer een mooi geldbedrag op te halen waarmee van alles georganiseerd en betaald kan worden.

Combinaties zijn ook hier mogelijk! En wanneer voor uw organisatie 960 zakjes te veel van het goede is neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via T. 0571-273129 of E.
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken . Wel moet u dan rekenen houden met een minimale vrachtkostenvergoeding.


Traditionele Nootkransjes.

Verder hebben we nu ook in ons assortiment de traditionele Nootkransjes.
Nootkransjes
Deze heerlijke lekkernij is bij de meeste mensen wel bekend en het gehele jaar te vinden in de winkels. De nootkransjes zitten per 9 stuks in een transparante tray verpakt in een toefzakje. Aan de bovenkant zijn deze bestrooid met heerlijke nootjes. Ze zijn verpakt per doos van 24 zakjes en een verpakking weegt ongeveer 200 gram.

En de doorsnede is Ø 8,5cm.

Uw inkoopprijs is € 2,25 per zakje van 9 stuks incl. BTW en franco huis Nederland v.a. 40 dozen (40 x 24 = 960 pakken). Als adviesverkoopprijs geven wij € 3,25 - € 3,50 per zakje.

Met dit lekkere artikel ook weer een mooie winst van € 1,00 waarmee uw “goede” doel weer een stukje dichterbij komt.


Paas en Koningsdag varianten.

Musketkrans 

 

Voor Pasen hebben we kransen en sterren met eigeel musketkorrels en voor Koningsdag worden deze versierd met oranje musketkorrels. Musketzaad of - korrels, suikerpareltjes of suikermuisjes genoemd is suikergoed en het zijn kleine, harde, ronde balletjes suiker. Voor liefhebbers van chocolade vormt de combinatie van de in de mond smeltende chocola met de harde kleine korreltjes een extra feest.

En de doorsnede is Ø 8,5cm.


Uw inkoopprijs voor de kransen en sterren is € 2,00 per zakje van 9 stuks incl. BTW en franco huis Nederland v.a. 40 dozen (40 x 24= 960 zakken). Als adviesverkoopprijs geven wij € 3,00 per zakje.

Met dit lekkere artikel ook weer een mooie winst van € 1,00 waarmee uw “goede” doel weer een stukje dichterbij komt.

Mindere hoeveelheden zijn ook mogelijk! Natuurlijk lukt het niet iedere organisatie om 720 artikelen te verkopen. Neem hiervoor contact met ons op via T. 0571-273129 of E Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken . Wel moet u dan rekenen houden met een minimale vrachtkostenvergoeding.

Ook deze speculaasproducten lenen zich het beste voor een verkoopactie waar gewerkt wordt met inteken/bestellijsten. De bestellijsten en de posters worden gratis beschikbaar gesteld, waardoor u er minder werk mee heeft. En u loopt geen enkel financieel risico want alles is verkocht en u betaald pas wanneer u het geld van uw klanten binnen heeft.

Uiteraard kunt u met de speculaasproducten ook een huis aan huis actie opzetten, waardoor u maar een keer langs de deur hoeft te gaan. Kijk bij Waarom Goberg?  voorbeeld 2 Methode 4.

Nog meer nieuwe speculaasartikelen vindt u bij Najaarsacties. Met o.a. Speculaasbrokken en – poppen, Pepernoten, Kerstkransen en Kerststerren en grote Speculaaspoppen. Hiermee kunnen in het Najaar veel succesvolle verkoopacties opgezet worden. Kijk bij Najaarsacties en dan bij Speculaas en Pepernotenacties.

Goberg Fondswerving Twello – Vivaldistraat 19 – 7391 ST Twello – T 0571-273129 -
M 06-11457010E
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken I www.goberg.nl – BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 – B 5096112

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas