3snzakken-klein.jpg

Diverse Kerstkransen

KERSTSKRANSEN en MEER.


Verschillende Kerstkoekjes!

Een verkoopactie met verschillende Kerstkransen en originele gevulde Kerstbomen is ook een mooie manier om de clubkas extra te spekken.

Ambachtelijk Gevulde Kerstboompjes.

gevulde kerstboompjesDit is een origineel artikel voor een succesvolle verkoopactie in de maand december.

Het zijn heerlijke roomboter gevulde Kerstboompjes (gevuld met banketspijs met deeg van roomboter)

Er zitten 6 Kerstboompjes in een verpakking en weegt maar liefst 360 gram. In een doos zitten 15 verpakkingen.

De inkoopprijs is € 2,25 incl. BTW. franco huis Ned.
bij een afname van 50 dozen x 15 verpakkingen is in totaal 750 verpakkingen.


De adviesverkoopprijs is € 3,25. Minder is ook mogelijk maar dan moet u rekening houden met vrachtkosten.
christmastreesweb

Christmas Trees!


Een lekker nieuw artikel voor een smakelijke verkoopactie!

De koekjes zijn in de vorm van een Kerstboom.
Het zijn roomboter bladerdeeg koekjes, deels met chocolade.

De inhoud van een verpakking bestaat uit 24 kerstboompjes en weegt netto 275 gram. In een doos zitten 12 verpakkingen. De minimale afname is 49 dozen met 12 verpakkingen. Dus in totaal 49 x 12 = 588 verpakkingen.

De inkoopprijs v.a. 588 verpakkingen is € 3,10 per verpakking incl. BTW en franco huis Nederland. En de prijs v.a. 924 verpakkingen is € 2,95.

De adviesverkoopprijs is € 4,00 - € 4,25 per verpakking.

Deze verkoopactie is uitermate geschikt voor na de Sinterklaasacties als een verkoopactie voor de Kerstdagen.

Kleine Suikerkransjes.


Dit zijn originele kleine Kerstkransjes voor weer een leuke verkoopactie in december.

De van Doorn suikerkerstkransjes zijn verpakt per 20 stuks. Het gewicht is 200 gram.

Suikerkransjes 200gramDe inkoopprijs is € 1,50 incl. BTW. De adviesverkoopprijs is € 2,50 p/p. In een doos zitten 14 verpakkingen.

Bij een afname van 50 dozen x 14 verpakkingen is in totaal 700 verpakkingen wordt het franco huis Nederland afgeleverd.

Minder is ook mogelijk maar dan moet u rekening houden met vrachtkosten.

Grote KERSTKRANSEN

Voor een leuke najaarsactie hebben we ook Kerstkransen/Musketkransen waarmee weer een leuk geldbedrag opgehaald kan worden. Hiermee wordt niet vaak een verkoopactie georganiseerd? Meestal kiest men voor speculaasbrokken of poppen, speculaastaartjes en pepernoten. Maar hiermee kunnen ook leuke verkoopacties mee georganiseerd worden.

De Kerstkransen, worden ook wel Musketkransen genoemd, zitten per 9 stuks in een transparante tray verpakt in een toefzak. De chocolade Kerstkransjes zijn te verkrijgen in wit of bruin. Deze zijn bestrooid met musketzaad in de traditionele kerstkleuren rood,wit en groen. Musketzaad, suikerpareltjes of suikermuisjes genoemd is suikergoed en het zijn kleine, harde, ronde balletjes suiker. Voor liefhebbers van chocolade vormt de combinatie van de in de mond smeltende chocola met de harde kleine korreltjes een waar feest.
  Musketkransen Bruin
De Kerstkransen zijn verpakt in een doos met 12 zakken. Een toefzak met 9 Musketkransen weegt ongeveer 250 gram.

Natuurlijk hebben we nu ook Musketkransen speciaal voor een Paasactie. Voor deze gelegenheid zijn de musketkorreltjes in het ei-geel! En voor Koninginnedag worden ze met oranje musketkorrels bestrooit.
Uw inkoopprijs voor de Kerstkransen is € 2,00 per zakje van 9 stuks incl. BTW en franco huis Nederland v.a. 60 dozen (60 x 12= 720 zakken). Als adviesverkoopprijs geven wij € 3,00 per zakje. 

Met dit lekkere artikel ook weer een mooie winst van € 1,00 waarmee uw “goede” doel weer een stukje dichterbij komt.    

 

Mindere hoeveelheden zijn ook mogelijk! Natuurlijk lukt het niet iedere organisatie om 720 artikelen te verkopen. Neem hiervoor contact met ons op via T. 0571-273129 of E Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken . Wel moet u dan rekenen houden met een minimale vrachtkostenvergoeding.

Ook deze speculaasproducten lenen zich het beste voor een verkoopactie waar gewerkt wordt met inteken/bestellijsten. De bestellijsten en de posters worden gratis beschikbaar gesteld, waardoor u er minder werk mee heeft. En u loopt geen enkel financieel risico want alles is verkocht en u betaald pas wanneer u het geld van uw klanten binnen heeft.

Uiteraard kunt u met de speculaasproducten ook een huis aan huis actie opzetten, waardoor u maar een keer langs de deur hoeft te gaan. Kijk bij Waarom Goberg?


Nog meer nieuwe speculaasartikelen vindt u onder snoepacties. O.a.  grote Speculaas Molens en Zeeuwse Speculaas en Nootkransjes. Hiermee kan het gehele jaar een succesvolle verkoopactie opgezet worden. Kijk bij snoepacties.

Goberg Fondswerving Twello – Vivaldistraat 19 – 7391 ST Twello – T 0571-273129 -
M 06-11457010E Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken I www.goberg.nl – B NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 – B 5096112

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas