4brokkenweb071216.jpg

Ambachtelijke Chocoladeletters en Verse Oliebollen en Appelbeignets!

LUXE CHOCOLADELETTERS van BANKETBAKKERSKWALITEIT (Eventueel met logo)!


WAT DACHT U VAN VERSE, GEVULDE OLIEBOLLEN VAN TOP-KWALITEIT!Kijk ook eens bij de Levende Kerstboompjes voor een cadeau voor de Kerstdagen!


Ambachtelijke Chocoladeletter
Wie wil er geen lekkere, luxe chocoladeletter van echte banketbakkerskwaliteit?

Een origineel cadeau om naar uw relaties te sturen of aan uw personeel te schenken voor Sinterklaas. Dit als blijk van waardering, of zo maar, omdat het Sinterklaas is.
De chocoladeletters kunnen natuurlijk voorzien worden van uw eigen bedrijfslogo of tekst!

Elke letter is uniek, origineel en is met de hand gespoten. (Niet gegoten)

Bovendien is elke letter voorzien van decoratie en gekleurde pietenkop.

De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in melkchocolade en wegen 200 gram. De chocoladeletters zitten verpakt in een goudkleurig doosje met een transparant deksel. (12 x 18 cm.)

U kunt voor iedere werknemer zijn of haar speciale chocoladeletter bestellen. En natuurlijk geldt dit ook voor uw relaties. Zo heeft u de mogelijkheid om voor iedereen een passende letter te bestellen.

Voor deze speciale chocoladeletters hebben wij een leuke aanbieding voor u!

 

 Aantal Chocoladeletters: Prijs per letter(*) 
 100 - 250 € 5,25 
 250 - 500 € 5,00 
 500 - 750 € 4,75 
 Meer dan 750 letters € 4,50 

 


(*)Met eigen logo zijn de extra kosten € 0,25 per letter.

Bovengenoemde prijzen zijn excl. 6% BTW en franco huis Nederland vanaf 250 stuks. De minimale afname is 100 chocoladeletters. Dit kunnen dus verschillende letters uit het alfabet zijn. De levertijd is circa 1 week. (Bij afwijkende aantallen kunt u altijd contact met ons opnemen)

Nieuw chocoladetablet met uw eigen boodschap!


Chocoladetablet Chocolade Paastablet

 

Een leuk en origineel cadeau aan uw relaties en/of personeel. Dit chocoladetablet wordt ook gespoten en is dus een uniek relatiegeschenk. Bijna alles is mogelijk! U geeft op wat u er op wilt hebben en wij proberen het te maken. Het chocoladetablet is van melkchocolade met hier op een laagje witte chocolade met uw eigen boodschap of logo.

Een chocolade boodschap van ambachtelijke kwaliteit!

Bovenstaand chocoladetablet heeft een afmeting van 12 x 17,5 cm en weegt ongeveer 200 gram. We verpakken het voor u in een goudkleurig doosje met een transparant deksel. De kosten v.a. 100 stuks is € 8,25 excl. BTW.

Iedereen stelt andere wensen en boodschappen aan zijn unieke chocoladetablet daarom maken wij graag een passende offerte voor u. Neem hiervoor contact op met Goberg Fondswerving T. 0571-273129 of per mail E. Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

 Wat dacht u van heerlijke verse gevulde oliebollen

Een lekker presentje voor uw personeel en/of relaties.

 

 

 

oliebollenschaal

Wij leveren uitstekende oliebollen met rozijnen en krenten (of naturel) per zak van 10 stuks voor € 3,75. Wilt u bij de oliebollen een zakje met poedersuiker dan komt er € 0,10 per zak bij. De minimale afname is 30 dozen. (8 zakken per doos)

Voor bedrijven is het ook mogelijk om een of meerdere zakken met oliebollen te laten bezorgen bij hun vestigingen. Vraag hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op. Dit kan v.a. 240 zakken met 10 stuks. U zou bijvoorbeeld bij elk van u vestigingen 10 oliebollen met een zakje poedersuiker kunnen laten bezorgen maar dit mogen er ook 80 of meer zijn per vestiging. Maar het moeten in ieder geval in totaal minimaal 240 zakken zijn! Een zak met 10 oliebollen kan al bezorgd worden v.a. € 12,50 maar de prijs zal aanzienlijk minder worden als er meerdere oliebollen bezorgd mogen worden per adres.

Misschien ook een leuk idee om uw relaties met verse oliebollen te verrassen!

In overleg kan dit natuurlijk ook buiten bovengenoemde

data door ons verzorgd worden!


Zo hebben wij al eens 500 dozen met hierin een zak met 10 gevulde oliebollen klaar gemaakt voor een relatie van ons. Deze heeft als verrassing bij de bestellingen zijn klanten verrast met heerlijke verse oliebollen met poedersuiker. Uiteraard voorzien van sticker en of kaartje van de gever.(Vraag om een offerte)

kleur wit(1)
U kunt de oliebollen natuurlijk verpakken in een neutrale bruine doos. Maar om het presentje helemaal af te maken heeft een doos met een (kerst)design iets meer uitstraling. Voor de Kerst hebben we o.a. een vrolijk doosje met de tekst in 4 talen nl. Joyeux Noel, FrÖhe Weihnachten, Merry Christmas en Prettige Feestdagen. Ook zijn deze te verkrijgen met de tekst in de kleuren wit (zie afb.), ijsblauw, zwart en rood. 

Hieronder nog enkele mogelijkheden:

oudhollands(1) bow(1)tartan(1) 

Appelbeignets (bladerdeeg)Ook kunt u heerlijke Appelbeignets bestellen tussen Kerst en Oud en Nieuw. In een doos zitten 30 overheerlijke Appelbeignets gemaakt van bladerdeeg. Deze kosten € 0,75 per stuk en kunt u combineren met 20 dozen oliebollen. U kunt ook alleen Appelbeignets bestellen maar hier moet u rekening houden met een minimale afname van 30 dozen d.w.z. 900 stuks per afname.


Om teleurstellingen te voorkomen dient u uw bestelling wel door te geven voor 1 december om in het routeschema opgenomen te kunnen worden! Na 1 december wordt het steeds moeilijker om uw bestelling nog in te plannen.

Kijk voor meer informatie bij Kerstacties!

Kijk voor leuke relatiegeschenken ook eens bij:
Tuinkadootjes, Groeikadootjes, Speculaasbrokken, bloembollenpakketten voor in het voorjaar en najaar en bloemzaadkaarten.

Nieuw is een Paasactie met chocolade paaseitjes! Misschien een leuk idee om in de buurt van de Paasdagen uw klanten te verassen met een zakje vrolijke paaseitjes van 200 gram.
(Zie Paasacties) U kunt de zakjes laten voorzien van uw eigen tekst/logo d.m.v. een leuke Paassticker.

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken  
 - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas