appelkruimeltaart.jpg

Verschillende Groeicadeautjes
Artikelindex
Verschillende Groeicadeautjes
Pagina 2

 

Zaaien, water geven en ................. zie het haar groeien!

Munakuppi.


Munakuppi een leuk artikel waarmee net als groeien, verzorgen en bloeien een leuk schoolproject gehouden kan worden. Munakuppi is een grappig diertje waar haar uitgroeit. Nu met een zakje kort haar en een zakje lang haar zaadjes. Met natuurlijk een uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing. Munakuppi is een van aardewerk vervaardigd en met de hand beschilderd diertje.

De serie Munakuppi Kids bestaat uit een eend, hond, varken, kikker, koe en zeehond. Van iedere soort zitten er 5 in een doos. Het zijn dus 6 x 5 = 30 stuks in totaal. Kids Munakuppi

Na circa 7 dagen kun je beginnen het haar in model te brengen. Het is mogelijk om de verschillende figuurtjes te voorzien van lang en kort haar en zelfs "krullend haar". De zes diertjes zijn voorzien van graszaden en basilicum zaden en een grondtablet (cocopress tablet).

Om de diertjes te voorzien van lang of kort haar kun je het gras afknippen. In het lange haar kun je zelf een strikje doen om het leuk af te maken. Met de basilicumzaadjes krijg je krullend haar en basilicum kun je ook in je eten verwerken.

Ze zitten verpakt in een display van 30 stuks met daarin van ieder diersoort 5 figuurtjes.Ze kosten € 2,75 per diertje incl. BTW. Dat is € 82,50 per doos van 30 stuks. En bij een afname van 10 dozen kost een doos nog maar € 75,00.

De minimale afname is 8 dozen van 30 stuks en franco huis Nederland. Minder is ook mogelijk alleen moeten er dan wel verzendkosten bij betaald worden. Als adviesverkoopprijs geven wij voor deze grappige figuurtjes € 3,50 af.

De adviesverkoopprijs is € 3,50 per poppetje!

Hierbij krijgt u dan natuurlijk wel weer gratis ondersteuning zoals intekenlijsten en posters enz.. Kijk voor de mogelijkheden bij Waarom Goberg! hoeveel werkzaamheden wij u uit handen nemen. En natuurlijk kunt u hier ook de winstprognose zien.

Het belangrijkste is dat u er veel minder tijd aan hoeft te besteden en in een kort tijdsbestek een leuk geldbedrag kunt ophalen!

Voor elk verkocht diertje verdient u al snel € 0,75 met een verkoopprijs van € 3,50. En bij een afname van 10 dozen kost een doos nog maar € 75,00. Nu wordt er al op elke verkochte doos € 30,00 verdient. En met dit geldbedrag kunnen er weer leuke dingen gefinancierd worden en/of goede doelen geholpen worden.Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas