7kaarsenoprijdesignmooiklplaat.jpg

Bedrijven
Artikelindex
Bedrijven
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?


Er zijn steeds meer bedrijven welke ook iets voor een goed doel willen doen!


Wij zijn zeker flexibel en niet duur en misschien ook wel origineel.

Wij passen ons aan aan uw wensen! En denken mee! Er zijn ook bedrijven waar elk jaar een of meerdere afdelingen iets voor een goed doel willen doen!

Zo heeft een afdeling van een grote verzekeringsmaatschappij al eens Kerstkransen verkocht aan hun collega's voor de stichting "Doe een wens".

Er zijn ook bedrijven welke, elk jaar, een deel van het kerstpakket ten goede laten komen aan een goed doel.

Er zijn ook veel bedrijven welke hun personeel de toestemming geven om geld voor een goed doel op te halen door artikelen te verkopen aan collega's. Denk bijvoorbeeld aan de Roparun welke elk jaar weer plaats vindt. (De Roparun is een estafetteloop, waarbij mensen in teamverband, een sportieve en financiele prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker).


Ook voor de stichting Klimmen Tegen MS en KWF Kankerbestrijding Alpe d'Huez heeft Goberg Fondswerving leuke verkoopacties met bedrijven en deelnemers helpen opzetten.


Een eenvoudige manier om uw plaatselijke club of goede doel te steunen!

Bestel voor uw personeel een zakje paaseitjes waarvan een gedeelte naar uw club of goede doel gaat.

Er zijn ook Personeelsverenigingen welke puntzakken met Paaseitjes bestellen waarvan een gedeelte naar het goede doel of plaatselijke club gaat.

Waarmee kunt u uw relaties verrassen!!!


Met een Reuze(n) Rb. Speculaaspop van 2 kilogram gaat dit zeker lukken!!!!

rb_2_kg_speculaaspopweb

Uw relaties zullen versteld staan!

Om uw relaties eens lekker te verwennen is er een Speculaaspop verkrijgbaar van maar liefst 2 kilogram.

Met dit originele en lekkere cadeau zullen ze u niet snel vergeten.

Een grote, reuze(n) Speculaaspop van Topkwaliteit!


Het is een roomboter Speculaaspop, rijkelijk gedecoreerd met amandelen en hazelnoten.

De afmetingen (LxBxH) van deze Speculaaspop zijn: 65cm x 33cm x 1cm.

Omdat er natuurlijk niets mis mag gaan met deze Speculaaspop is deze uitermate goed verpakt.

Elke Speculaaspop zit verpakt in een kunststofzak, in een op maat gemaakte piepschuimdoos met deksel en vervolgens in een kartonnen sleeve.

Op een europallet liggen 36 dozen met Reuze(n) RB. Speculaaspoppen (3 poppen per laag, 12 lagen).
De minimale afname is 150 stuks. En de prijs is € 45,00 incl. BTW/per stuk, franco huis Nederland.

speculaastaart011wSpeculaastaartjes.

Maar dit kan natuurlijk ook minder spectaculair met een Speculaastaartje (350 gram) van banketbakkerskwaliteit.

Maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Kijkt u eens rustig rond.Of misschien is het handig om even te bellen! Wij proberen alles zoveel mogelijk aan uw wensen aan te passen.Denk ook eens aan de dag van de Mantelzorg op 10 november.


Merci Crocant Bonbons op Nationale Secretaressedag 20 april 2017!


OliebollenWat dacht u van een doos met 10 heerlijke verse gevulde oliebollen

of 5 heerlijke appelbeignets als bedankje met Oud en Nieuw?
(Bezorging in heel Nederland) Eventueel per filiaal.
Met de Pasen (16-4/17-4/2017) wilt u misschien uw relaties eens in het zonnetje zetten!!!!!!!
Canadees Weerstokje (in de winter)

Het Canadese Weerstokje is ook in het assortiment opgenomen!Weet u een origineler cadeau te bedenken dan een natuurlijke "weerstation" uit Canada. De legende bewijst dat het weerstokje echt werkt!!!!
Nieuw heerlijke Paasbroden!

Paasslof met doosWilt u uw relaties eens lekker bedanken met een Paasbrood of een heerlijke Kerststol! Deze zijn verkrijgbaar van fabriekskwaliteit maar ook van bakkerskwaliteitDe Paasstollen van fabriekskwaliteit zijn de broden welke u in de supermarkten tegen komt. De Paassloffen van bakkerskwaliteit zijn kwalitatief beter en uiteraard ook wat duurder. Zo kost een Paastol met banketspijs van 750 gram van fabriekskwaliteit € 2,85 p/s en een Paasslof van 750 gram met amandelspijs en schaafsel van bakkerskwaliteit  € 3,77 p/s. Voor de Kerststollen hetzelfde verhaal. Een Kerststol van fabriekskwaliteit is uitstekend maar een Kerststol van bakkerskwaliteit heeft net even iets extra's. Een Kerststol van 750 gram van fabriekskwaliteit kost € 2,60 per stuk en een Kerststol van 750 gram van bakkerskwaliteit is verkrijgbaar v.a. € 3,55.  (Voor meer informatie kijkt u bij verschillende Paas - en Kerstbroden)

U kunt bij ons ook ovale kokers met Paaseitjes bestellen. In een ovale transparante koker met ø124 mm en een hoogte van 95 mm kan 800 gram Paaseitjes, assorti of misschien wel in uw bedrijfskleuren. Op het deksel kan een sticker met uw bedrijfslogo met de tekst .............. wenst u een fijne Paasdagen geplakt worden. chocopresents03(web)Ook is het mogelijk om in de koker een banderol te plaatsen met uw bedrijfslogo en/of tekst. Eventueel ronden we het geheel af met een lintje/strikje op het deksel. Natuurlijk kan dit ook in transparante ovale kokers met een andere afmeting.
(zie kokers)
Dit kan ook verzorgd worden in ronde kokers waarbij bijna alle ø en hoogtes mogelijk zijn.
Wij kunnen de kokers laten bezorgen bij uw relaties wanneer u dit niet liever zelf verzorgt.

Hieronder een voorbeeld van een "eenvoudig" labeltje welke aan een zakje Paaseitjes gemaakt kan worden.
labelpasengoberg  Chocolade Paastablet


Idee! Chocoladetablet met uw eigen boodschap


Natuurlijk kan dit bijna overal mee. Ook met uw eigen logo en/of boodschap.Er zijn ook Luxe Chocoladeletters van Banketbakkerskwaliteit (eventueel met tekst/logo).
Elke letter is uniek, origineel en is met de hand gespoten. (Niet gegoten)
De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in melkchocolade en wegen 200 gram.
De chocoladeletters zitten verpakt in een goudkleurig doosje met een transparant deksel. (12 x 18 cm.)


Elke onderneming heeft wel eens wat te vieren waarbij een presentje aan klanten en/of gasten wordt meegegeven. Geurkaarsen zijn als bedankjes in
meerdere geschenkverpakkingen te bestellen.

Geurkaarsen+kaarsglaasjes

Er is een geurkaars voor elke gelegenheid, waarmee u uw eigen sfeer kunt creëren. Niet alleen omdat u het lekker vindt ruiken, maar ook bewust, waarmee u uw gesteldheid en ook die van anderen kunt beinvloeden. Elke geur heeft zijn eigen eigenschappen.
SnoepdoosjeU kunt u relaties en/of personeel ook verwennen met verschillende soorten snoep het gehele jaar door. Bijvoorbeeld met Winegums en gemengde drop.

Ook kunt u relaties een blijk van waardering sturen rond de jaarwisseling met Oliebollen of Appelbeignets. Dit kunnen we geheel voor u verzorgen en eventueel laten bezorgen.


Vraag om een offerte op maat!


Natuurlijk kunnen wij u cadeau laten vergezellen met een sticker met logo of een eigen tekst. Ook is het mogelijk om standaard stickers te gebruiken.
  


Puntzakken met verschillende soorten snoep.

Grote Puntzakken SnoepU zou kunnen denken aan verschillende soorten puntzakken snoep om uw klanten te verrassen. Maar ook om een vakantiegevoel te creeren bij uw eigen personeelsleden. Denk hierbij aan een vakantietasje met hierin o.a. een grote zak snoep.

Hoe sportief is uw onderneming?

Zo hebben wij al eens een Olympisch reclameactie mogen verzorgen met zakjes Engelse Drop voor personeel van Unilever, met een sticker sponsor NOC/NSF, in april 2009.

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg!

aardbeicd
Een mooie gelegenheid voor alle gemeentes in Nederland om hun vrijwilligers in de thuiszorg eens in de bloemetjes te zetten.

Dit kan natuurlijk met onze
Groeicadeautjes, zadenset Carpe Diem of met een van onze andere artikelen. 
 zakje+logo(web)Paaseitjesactie

paaseitjesPaasactie met lekkere, verschillende soorten gevulde chocolade paaseitjes. Deze zitten verpakt in een mooie puntzak met meerdere verschillende smaken.

Waar zou u verder aan kunnnen denken.

Bloembollenpakketten in het NAJAAR maar ook in het VOORJAAR, Speculaasbrokken, Oliebollen, Groeikadootjes, Bloemzaadkaarten.

Er zijn heus nog wel meer originele acties te bedenken. Kijkt u maar eens rond op de website. En vindt u iets origineels schroom dan niet om contact op te nemen. Want wij kunnen veel en willen alles aan uw wensen aanpassen.

Nieuw chocoladetablet met uw eigen boodschap!


Ambachtelijke Chocoladetablet

 

Een chocolade boodschap van ambachtelijke kwaliteit!

Misschien een leuk idee met Sinterklaas!

Een leuk en origineel cadeau aan uw relaties en/of personeel. Dit chocoladetablet wordt ook gespoten en is dus een uniek relatiegeschenk. Bijna alles is mogelijk! U geeft op wat u er op wilt hebben en wij proberen het te maken. Het chocoladetablet is van melkchocolade met hier op een laagje witte chocolade met uw eigen boodschap of logo.

Bovenstaand chocoladetablet heeft een afmeting van 12 x 17,5 cm en weegt ongeveer 200 gram. We verpakken het voor u in een goudkleurig doosje met een transparant deksel. De kosten v.a. 100 stuks is € 8,25 excl. BTW.

Iedereen stelt andere wensen en boodschappen aan zijn unieke chocoladetablet daarom maken wij graag een passende offerte voor u. Neem hiervoor contact op met Goberg Fondswerving T. 0571-273129 of per mail E.
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

Zet uw secretaresse eens in het zonnetje op nationale secretaressedag op 21 april 2016!

Merci Crocant Bonbons   
U zou, i.p.v. een bloemetje, ook kunnen kiezen voor Merci Crocant Bonbons. Dit is een krokante chocoladespecialiteit met een unieke combinatie van volle melkchocolade met een kern van hazelnoten. Deze lekkernij zit verpakt in een luxe verpakking van 200 gram en kost € 2,75. Ook is deze lekkernij te verkrijgen in een grappig puntzakje van 100 of 150 gram. Een vrolijk zakje Merci Crocant Bonbons van 100 gram kost € 1,50 en een zakje met 150 gram kost € 2,25. 

Kijkt u eens bij Merci Crocant Bonbons en Merci Petits en Werther's Original Chocoladespecialiteit.


Welke mogelijkheden kunnen wij u nog meer bieden!

foto03Met Pasen kunnen wij voor u de paaseitjes verpakken in een transparante koker. Bij deze kokers zijn in principe alle afmetingen mogelijk. Ook zijn er ovale kokers met een bodem in wit, goud of zilver te verkrijgen. Op deze kokers kan natuurlijk uw logo komen met een sticker of zelfs een banderol in geplaatst worden. Wanneer u een origineel relatiegeschenk zoekt is dit misschien de oplossing. Als u op het plaatje van de koker klikt ziet u meerdere afbeeldingen van diverse kokers. In de lengte is bijna alles mogelijk. De bodem van de koker is in tranparant, wit, goud en zilver te verkrijgen.

Verder zijn er ook ovale kokers mogelijk. Hiervan is de kartonnenbodem in wit, goud en zilver te leveren. De deksels zijn wel transparant. Bij de ovale maten zijn niet alle maten leverbaar. De volgende maten zijn leverbaar: Ø 75 (55x88); Ø 90 (65x110); Ø 100 ( 75x120); Ø 124 (102x144); Ø 130 (80x160) en Ø 170 (115x205). Hierbij zoeken we natuurlijk de gewenste hoogte bij.(zie kokers)

Omdat er zoveel verschillende hoogtes en afmetingen mogelijk zijn kan ik u helaas geen prijzen noemen.Maar u kunt natuurlijk een offerte aanvragen. Deze maken we geheel op maat met Paaseitjes, logo of banderol met of zonder strik. U zegt het maar.


Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas