oliebollenschaalklplaat.jpg

Voorjaarsactie met zomerbloeiende bloembollen!
Artikelindex
Voorjaarsactie met zomerbloeiende bloembollen!
Pagina 2


Waarom een Bloembollenactie met Goberg Fondswerving veel geld opbrengt?
Omdat u bij ons uw bloembollenpakket zelf kunt samenstellen. Uiteindelijk hoe minder pakketten u gaat aanbieden zoveel minder werk. De meeste organisaties nemen 3 bloembollenpakketten met een setje Bloemzaadkaarten want deze worden altijd goed verkocht. De prijzen zijn laag met een grote winstmarge! Wij passen ons aan aan uw wensen.

De bloembollenseries voor 2018 zijn weer bekend (18-12-17)

Hier kunt u de bloembollenfolder van 2018 downloaden.

Begoniapakket, gemengd
Er is een nieuw groot pakket met Gladiolen bijgekomen met maar liefst 50 bloembollen. Verder is er het pakket Anemonen St. Bridgit, gemengd met 15 bloembollen en een pakket met Freesias gemengd met 12 bloembollen bij gekomen
.

In totaal zijn er dit jaar (eigenlijk 9) bloembollen pakketen. Een groot voordeelpakket van € 5,00, 2 middel grote pakketten van € 2,50, 6 kleinere hardlopers pakketten v.a. € 2,25.
En zoals vermeld is het ook mogelijk om het setje Bloemzaadkaarten te bestellen. Dit originele setje met 4 zakjes Bloemzaadkaarten verkoopt u vlot voor € 3,50 en een setje kost u maar € 2,00. Uw winstpercentage is hoog en de verkoopprijzen zijn laag. Hierdoor zullen uw leden veel weten te verkopen en met veel plezier aan de verkoopactie meedoen.

Voorjaarsbloembollen staan bekend om hun lange bloeitijd en zorgen voor prachtige kleuren in de tuin.

In tegenstelling tot de n
ajaarsbloembollen kunnen deze niet tegen vorst en worden dan ook meestal laat geplant, vanaf eind april, als de vorst uit de grond is. De verkoopacties beginnen dan ook in januari en duren tot eind maart/april.

Onze Bloembollen
acties onderscheiden zich van andere Bloembollenacties door hun eenvoud. Waar veel organisaties meerdere pakketten aanbieden houden wij dit beperkt tot 5 - 10 pakketten. Hierdoor blijft de Bloembollenactie duidelijk en overzichtelijk voor iedereen.

Bij Goberg Fondswerving wordt er direct aan de deur beslist en wordt er niet eerst een folder afgegeven welke men later weer op dient te halen. De klanten kunnen snel een keuze maken uit de mooie overzichtelijke bloembollenfolder. Dit bespaart de organisatie veel extra tijd. Een ander groot voordeel is dat de organisatie minder tijd kwijt is aan het sorteren en uitleveren van de pakketten. 

 U kunt zelf beslissen hoeveel Bloembollenpakketten er uitgeleverd dienen te worden!

Wat is het eenvoudigs en kost de minste tijd?

Niet te veel pakketten aanbieden dit is allemaal extra veel werk. Je moet al die pakketten weer klaarmaken en uitdelen aan de leden. Veel eenvoudiger is het Zomer bloeiende bollenactie te organiseren met slechts een of twee pakketten. Een pakket welke zich hier uitermate goed voor leent is het Begoniapakket. Maar het kan ook net zo goed met een van de andere fleurige pakketten.  


Verwildering bloembollen
Uw winst kan al snel oplopen tot € 3.500,00. Kijk snel bij ondersteuning en voordelen bij voorbeeld C methode 6/7 bij Waarom Goberg!

Met de voorjaarsactie kunt u beginnen in januari en deze loopt tot einde april. Vanaf januari kunt u de full colour bestellijsten weer bestellen en kunt u een verkoopactie starten. Beknopt tijdschema: Deze week (1) intekenlijsten bestellen en uitdelen aan de deelnemers - De deelnemers hebben twee weken (week2/3) de tijd om te verkopen - In week 4 worden de intekenlijsten verzamelt, opgeteld en de benodigde pakketten worden doorgegeven aan Goberg Fondswerving - In week 5 krijgt u be bestelde bloembollen en kunnen deze afgeleverd worden aan uw klanten en wordt de meegestuurde rekening betaald.

Dit betekent dat u uiterlijk eind maart nog kunt beginnen met een verkoopactie met voorjaarsbollen!
Kijk verderop in deze tekst ook eens bij verkoopacties m.b.v. automatische incasso's. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken!

M.a.w. neem contact op om uw eigen bloembollenpakket samen te stellen!

De minimale afname is 100 pakketten en dit mag een combinatie zijn van de 10 pakketten!

De pakketten worden franco huis bij u afgeleverd v.a. € 350,00 excl. BTW per bestelling.

De bloembollen en - knollen zijn net als de Bloemzaadkaarten van uitstekende kwaliteit en verpakt met een fraaie kleurenafbeelding van de bloemen van 13x20,5 cm. En natuurlijk zijn de pakketten voorzien van een uitgebreide Nederlandse beschrijving met plantvoorschriften en bloeiperiodes.

Bij de bloembollenactie loopt u geen enkel financieel risico omdat er gewerkt wordt met voorinschrijving. U ontvangt het geld, plaatst dan de bestelling en over ongeveer 1 à 2 weken levert u de pakketten af. Bij de levering van de pakketten is de rekening bijgevoegd en u betaald dus achteraf wanneer u het geld al binnen heeft.

De bestellijsten worden gratis beschikbaar gesteld door Goberg Fondswerving en zorgen er voor dat uw inzamelingsactie een groot succes zal worden. Op deze lijsten staan de pakketten volop in kleur afgebeeld, zodat de eventuele kopers duidelijk kunnen zien welke bloemen er besteld worden. De prachtige lijsten zorgen ervoor dat de verkopers maximaal zullen verkopen en met veel plezier aan deze verkoopactie mee zullen doen.

U kunt ook gebruik maken van een inzamelingsactie m.b.v. een eenmalige automatische incasso!!!!!! Kijk bij methode 2 Waarom Goberg?

De pakketten, welke zijn samengesteld kunt u makkelijk en snel verkopen. De adviesverkoopprijzen zijn bewust laag gehouden. Wij willen ook dat u veel verkoopt zodat er veel geld wordt opgehaald om uw doelen te kunnen verwezenlijken.

De bloembollen kunnen geplant worden van februari tot en met mei.
Let er wel op dat u ze pas na de vorst in de tuin plant.

Hieronder worden de pakketten uitgebreid aan u voor gesteld:

Gladiolen, gemengd

1.Gladiolen gemengd is een voordeelpakket met maar liefst 50 bloembollen. Deze Gladiolen bloeien in juli - september en vanwege hun lengte zijn ze uitermate geschikt als snijbloemen.  Dit Gladiolenpakket met 50 gemengde bloembollen kost slechts € 5,00 en verkoopt u gemakkelijk voor € 7,00.


hangbegoniagemengd


2.Hang Begonia Gemengd
is ideaal voor potten, hangbakken en
balkonbakken.

De plant bloeit uitbundig van juni t/m oktober.

De plantjes worden ongeveer 20 cm hoog.

Ze zitten in een voordeelpakket van 3 en u verkoopt deze voor € 3,50 en ze kosten € 2,50 per pakket.

Begonia Grandiflora, gemengd3.De Begonia Grandiflora gemengd zijn dubbel bloemige begonia's met diverse kleuren. Het zijn de langst bloeiende knolplanten en bloeien vanaf de zomer tot de eerste nachtvorst.

Ze zijn uitermate geschikt voor bloempotten en - bakken op het balkon en ideaal voor in de tuin en border. Ook staat de begonia bekend als huiskamerplant.

Ze zitten in een voordeelpakket van 3 en u verkoopt deze voor € 3,50 en ze kosten € 2,50 per pakket.


lelieasiatic rose 2 stuks
4.Lelies Asiatic zitten er nog steeds bij.

De Lelies bloeien van juni tot augustus en worden tussen de 70 - 100 cm lang dus ook uitermate geschikt als snijplanten.

Ze zijn te bestellen in de kleuren rood en wit en elk pakket bevat 2 bloembollen. Deze slechts € 2,25 en worden voor € 3,25.  Ze zijn rijkbloeiend en geschikt voor borders, bloembakken, potten en in de tuin als verwildering. Canna "Lucifer"         

5.Canna “Lucifer” of Indisch Bloemriet bloeit van juli tot de eerste nachtvorst en is een vaste plant.

De Canna is ook uitermate geschikt als potplant, dus ook voor op het balkon of gewoon binnen!

Deze zijn te krijgen groenbladig met rode bloemen of Lucifer (rood/oranje) en kosten per stuk  € 2,25 en verkoopt u voor € 3,25.dahlialittletiger6.Dahlia Decoratief Park Little Tiger bevat 1 bol per verpakking. Deze zijn vrij laag en bloeien zeer rijk van juli tot en met het invallen van de vorst.

Ze zijn uitermate geschikt voor perk - en border beplanting en voor balkon.


De Dahlia Perk Little Tiger is rood/wit van kleur en dit pakket kost  € 2,00 en verkoopt u voor € 3,00.

Anemone de Caen, gemengd
7.Anemone de Caen, gemengd
zijn enkel bloemig en bestaat uit een pakket met 15 bolletjes. Deze kan zowel in het voorjaar als najaar geplant worden.

Plant u ze in het voorjaar zal deze bloeien in juli/augustus en plant u ze in het najaar dan bloeit deze in mei/juni.

De Anemoon de Caen is zeer geschikt als snijbloem en zal ongeveer 30 cm. hoog worden.

 

 

Ze zijn geschikt voor in de tuin maar ook als potplant op het balkon.

Dit pakket kost € 2,00 en de adviesverkoopprijs is € 3,00.

anemone st.briged gemengd
8.Het tweede pakket Anemonen zijn Anemone St. Bridgit gemengd.

Het pakket bevat ook 15 bloembollen.

Deze zijn dubbelbloemig en de bloeiperiode is juli/augustus. Ook deze soort is geschikt als snijbloem.

Plant u ze in het voorjaar zal deze bloeien in juli/augustus en plant u ze in het najaar dan bloeit deze in mei/juni.

Dit pakket kost € 2,00 en de advies verkoopprijs is € 3,00.9.Ook nieuw is het pakket Freesia gemengd, dubbel bloemig. freesiagemengddubbel

Dit pakket bevat 12 bloembollen.

Bloeiperiode april t/m september.

Freesia's geuren heerlijk en zijn uitermate geschikt als snijbloemen.


Dit pakket kost € 2,00 en u verkoopt deze gemakkelijk voor € 3,00.
Bloemzaadkaarten.

Bloemzaadkaart Zonnebloemen
En om deze verkoopactie compleet te maken en om tot een nog hogere omzet te komen hebben wij de Bloemzaadkaarten hier aan toegevoegd. Het betreft hier een setje van vier verschillende bloemzaden. Deze kunnen gebruikt worden om de tuin en/of balkon deze zomer mee op te fleuren. Maar het bijzondere van deze Bloemzaadkaarten is dat deze verstuurd kunnen worden aan familie en kennissen. Hiervoor is er op de achterkant van de kaarten de mogelijkheid gemaakt om de adresgegevens te plaatsen. Het setje bestaat uit Zomerbloemen, Vergeet-me-niet, Korenbloemen en Hoge Zonnebloemen (zie afbeeldung) Het setje Bloemzaadkaarten verkoopt u vlot voor € 3,50 en kost maar € 2,00. Met de toevoeging van het setje Bloemzaadkaarten is er een extra verkoop mogelijkheid aan het Bloembollenpakket toegevoegd. Ook is het mogelijk een verkoopactie te organiseren met alleen de Bloemzaadkaarten. (Kijk hiervoor bij Fleurige Wenskaarten)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en franco huis Nederland.

U kunt ook kiezen voor een inzamelingsactie m.b.v. een eenmalige automatische incasso!!!!!!
Waarom? Wilt u misschien zeggen met het gebruik van bestellijsten werkt het toch ook prima en betalen we achteraf. Dit is ontwikkeld om het u nog eenvoudiger te maken en te zorgen dat u nog minder tijd kwijt bent aan het organiseren van een succesvolle geldinzamelingsactie. Natuurlijk wordt er hier ook gewerkt met de alom bekende bestellijsten waar de pakketten op staan afgebeeld . Alleen wordt er tevens gevraagd aan de eventuele kopers om een eenmalige automatische incasso af te geven.

Hierbij hebben wij vooral gedacht aan het veiligheidsaspect!
Meestal worden er bij verkoopacties, vooral bij scholen en verenigingen, gebruik gemaakt van “kleine” kinderen om artikelen te verkopen. Deze hoeven nu niet meer met geld over straat te lopen wat een stuk veiliger is.

U bespaart hier veel "vrije" tijd mee!

Bovendien heeft u met deze vorm van geld inzamelen nog een groot voordeel. Hierbij nemen wij u veel extra werk uit handen, want de ontvangst en de verwerking van de betalingen regelen wij voor u.

Geen enkel financieel risico, een stuk veiliger en heel wat minder werk voor iedere organisatie!

Bij deze verkoopactie krijgt u maar liefst 30% van de opbrengst gestort op uw rekening. Dus voor elke € 1.000 van wat u weet te verkopen ontvangt u maar liefst € 300,00. Wat kunt u hier allemaal wel niet mee doen!

Een nadeel is dat u even moet wachten op uw geld. Het is namelijk zo dat de koper bij eenmalige incasso's de mogelijkheid heeft om zijn of haar betaling terug te boeken. Hiervoor hebben de kopers de mogelijkheid van minstens een maand. Hierdoor kunnen wij het verdiende geld niet direct overmaken. Maar of dit echt een nadeel is??

Kijk eens bij de ondersteuning en voordelen bij Waarom Goberg!

De minimale afname bij een verkoopactie m.b.v. automatische incasso is 500 bloembollenpakketten.

Neem over de mogelijkheden voor een verkoopmethode met automatische incasso's contact op met Goberg Fondswerving.Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611

  
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas