4brokkenweb071216.jpg

Verse Oliebollen
Artikelindex
Verse Oliebollen
Pagina 2

EEN LEKKERE VERKOOPACTIE met VERSE OLIEBOLLEN en/of

APPELBEIGNETS.


De prijzen voor de heerlijke verse oliebollen en appelbeignets zijn weer bekend voor 2017!! En de prijzen zijn niet veranderd!!

Download Folder 2017

Een verkoopactie met verse, gevulde Oliebollen met krenten, appel en rozijnen (of naturel) is altijd een groot succes!!

Aantrekkelijker kunnen wij het niet maken!!

Veel organisaties hebben fantastische opbrengsten gerealiseerd met een oliebollen en/of appelbeignets verkoopactie! U kunt hier ook van profiteren door ook mee te doen.

Een zak met 10 oliebollen kost maar € 3,90. En de inkoopprijs van de appelbeignets is € 0,75 p/st. En dit zijn natuurlijk weer fantastische (lage) prijzen waarmee ook weer in 2015 een mooi bedrag kan worden opgehaald.

Besteleenheid: Per doos van 8 zakken met 10 oliebollen is 80 oliebollen per doos. Franco huis Nederland vanaf 30 dozen met ieders 8 zakken met oliebollen! Dat zijn maar 240 zakken.

Bij een afname van 50 dozen of meer bedraagt de prijs nog maar € 3,60 per zak.

Wanneer u bij elk zak oliebollen een zakje poedersuiker wilt komt er bij uw inkoopprijs € 0,10 per zakje bij.


Mochten 30 dozen te veel zijn neem dan contact met ons op. Wij vinden samen wel een oplossing. Alleen moet u dan wel rekening houden met vrachtkosten.

U verkoopt deze zak met oliebollen gemakkelijk v.a. € 5,00 tot € 6,00.

De adviesverkoopprijs welke wij afgeven is € 5,00 per zak van 10 stuks.


De meeste organisaties welke mee doen verkopen een zak met 10 oliebollen voor € 5,00 - € 6,00 per zak. Dat is een enorme winstmarge en toch voor een lage verkoopprijs!

Ook onze heerlijke appelbeignets hebben veel 'extra' geld opgeleverd en worden uitermate goed verkocht. Het is zelfs zo dat er steeds meer Appelbeignets verkocht worden!


Wij bezorgen tussen de Kerstdagen en Oud en Nieuw!

Ja, u hoort het goed wij bezorgen uw oliebollen en appelbeignets op 28, 29, 30 en 31 december. Natuurlijk moet u ze wel zelf afleveren bij uw klanten.

Het is raadzaam uw bestelling voor 1 december door te geven om in het routeschema opgenomen te kunnen worden. Hierna heeft u nog tot 22 december de tijd om de definitieve aantallen door te geven.


oliebollenschaal
Download Folder 2017

Ook voor bedrijven kunnen wij uw eigen Oliebollen verzorgen maar ook als lekker origineel relatiegeschenk! Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.


Wilt u toch eerder een verkoopactie met oliebollen opzetten? En kunt u niet wachten tot december. Wie weet is het mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op!

Iedereen wie ooit eens heeft meegedaan weet dat een oliebollenactie met Goberg Fondswerving een flink bedrag oplevert. Over smaak valt niet te twisten maar ook dit jaar zullen de oliebollen weer gretig aftrek weten te vinden bij uw klanten.


Op 1 oktober beginnen we weer met het bakken van de oliebollen en eindigen op 31 december.

Oliebollen zijn natuurlijk ook geschikt voor bedrijven om te bezorgen als relatie geschenk of bij de eigen vestigingen om het personeel eens te verassen!


Dit is mogelijk v.a. 240 zakken met 10 oliebollen. Kijk hiervoor bij bedrijven en vraag om een offerte op maat.

We praten hier uiteraard over verse oliebollen met krenten, appel en rozijnen of naturel van een constante Topkwaliteit!!!!!!

Het zijn ook geen kleine oliebollen want een oliebol weegt 65 gram.

De oliebollen zijn na 3/4 dagen nog heerlijk om te eten.

Onze traditionel oliebollen worden op professionele manier en volgens de hoogste kwaliteit- en voedselveiligheideisen geproduceerd.

Onze oliebollen zijn uitermate geschikt om in de vriezer te bewaren. De smaak zal ietsje minder worden. U kunt het vergelijken met een brood welke u in de vriezer bewaard.


Het beste kunt u zich opgeven voor 1 december 2017. Later kan ook maar wacht niet te lang want het zal weer storm gaan lopen,

oliebollenschaal

Misschien maakte u ze vroeger wel zelf met vele vrijwilligers. Wat natuurlijk heel gezellig kan zijn maar ook veel vrije tijd kost. Nu hoeft u de oliebollen niet meer zelf te bakken, met alle risisco's van dien: vervuiling, veiligheid (brand en verbranding) en productaansprakelijkheid door consumentenklachten. En met onze prijzen krabt u zich nog maar eens flink achter de oren of u het dit jaar weer zo zal doen.

Wij horen geregeld dat men de romantiek van het bakken moeilijk kan missen. U kunt samen met de enthousiaste leden de oliebollen gezamenlijk gaan inpakken zodat er nog altijd de mogelijkheid aanwezig is om de saamhorigheid te stimuleren. Wij zorgen dan voor zakken en afsluiters. En het grote voordeel is dat er met bakken niks meer mis kan gaan. Want dat doen wij voor u. U heeft wel de beschikking over een constante kwaliteit waarbij de oliebollen onder de hoogste kwaliteit - en voedselveiligheidseissen geproduceerd worden.


Bij de oliebollenacties is het niet mogelijk de niet verkochte zakken met oliebollen retour te nemen. U kunt gebruik maken van intekenlijsten waarmee u vooraf langs de deuren gaat. Er zijn gemiddelde verkoopcijfers bekend! Voor deze gegevens kunt u contact met ons opnemen.Een mooie gelegenheid om voor het einde van het jaar de kas nog eens lekker te spekken. In deze periode is het alleen mogelijk om zakken te bestellen met 10 oliebollen. Zorg dat u er op tijd bij bent dan kan er met de levering niets mis gaan en worden teleurstellingen voorkomen.

Bestellingen welke na 1 december binnen komen kunnen alleen nog in het

routeschema opgenomen worden zolang er nog ruimte in de routeplanning zit. 

Maar om voor zeker te gaan geeft u uw bestelling uiterlijk 30 november door. U

staat dan gepland en de definitieve aantallen mag/hoeft u later pas door te

geven.


U kunt ook bestellen na 1 december alleen kunt u dan geen invloed meer uitoefenen op de afleverdatum. Het afleveren zal gebeuren op de dag wanneer we bij u in de buurt komen. Natuurlijk wel tussen Oud en Nieuw. Maar durft u dit risico op u te nemen?

Wij krijgen geregeld de vraag: Hoe vers zijn jullie oliebollen dan wel? Onze oliebollen zijn verser dan vers. Ze worden direct na het bakken verpakt en weggebracht. U kunt tegen uw klanten zeggen dat ze net gebakken zijn. Dus kraakverse oliebollen van uitstekende kwaliteit. Dit blijkt onder meer uit het feit dat onze klanten ieder jaar weer terugkomen en uitermate tevreden zijn. Ook verenigingen welke elk jaar zelf hun oliebollen hebben gebakken kunnen zeggen dat deze oliebollen ook kakelvers zijn. En natuurlijk erg lekker!


Opwarmadvies:

1.
Circa 5 minuten opwarmen in een vuurvast schaaltje op een getemperd gasvlammetje of theelichtje.
2. 5 minuten opwarmen in een oven van 200 graden, daarna direct bestrooien met poedersuiker.

Serveren:
Voor een feestelijk aanzien en nog lekkerder: oliebollen voor het opdienen bestrooien met poedersuiker. 

Bovendien nemen wij een groot deel van de voorbereidende werkzaamheden voor onze rekening. Kijk bij Waarom Goberg pag.2!Appelbeignets Potpourri appelbeignetsbladerdeeg2web(95 gram)

U kunt uw Oliebollenactie combineren met Appelbeignets. In een doos zitten 30 overheerlijke Appelbeignets gemaakt van bladerdeeg en van TOPkwaliteit.

De Appelbeignets kosten € 0,75 per stuk incl. BTW en franco huis Nederland.

De adviesverkoopprijs voor 5 heerlijke Appelbeignets is € 4,75.

Maar wanneer u € 5,00 vraagt is dit nog niets te veel. En bovendien kunt u wanneer u € 5,00 vraagt dit mooi combineren met de oliebollen. Wanneer u 20 dozen met oliebollen besteld tussen Kerst en Oud en Nieuw kunt u deze combineren met een of meerdere dozen Appelbeignets.

Besteleenheid: per doos van 30 stuks.

Natuurlijk kunt u dozen oliebollen combineren met dozen appelbeignets. Als het in totaal maar 30 dozen zijn.


Wilt u in die periode alleen Appelbeignets dan kan dat vanaf 900 stuks (30 dozen met 30 stuks)

Dus alleen tussen Kerst en Oud en Nieuw!

Bij grote aantallen zijn er andere prijzen van toepassing, waardoor u opbrengst nog hoger kan uitvallen. Neem hiervoor contact met ons op via E-mail  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken of neem persoonlijk contact met ons op over de mogelijkheden via 0571-273129 of 06-11457010.

Veel succes!  Aantrekkelijker kunnen wij het niet maken!


Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 - B 5096112 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas