4brokkenweb071216.jpg

Tuinkadootjes
Artikelindex
Tuinkadootjes
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5

TUINKADOOTJES HET GEHELE JAAR ROND 

Om elk jaar met een originele verkoopactie snel te kunnen scoren zijn we op zoek gegaan naar een lucratief - en uitgebreid assortiment gebruiksartikelen. Natuurlijk moest het wel betaalbaar blijven en vooral voor de organisaties snel een flink bedrag opleveren. Volgens mij zijn wij hier zeer goed in geslaagd met de Tuinkadootjes voor binnen en buiten. Tuinkadootjes zijn trendy kado artikelen met zaden en bloembollen. Deze artikelen lenen zich goed voor een unieke verkoopactie het gehele jaar door. De producten zijn zowel geschikt voor grote, maar vooral voor een wat kleinere actie met moderne, originele artikelen. De artikelen zijn niet alledaags en niet overal verkrijgbaar. De tuinkadootjes zijn voor iedereen leuk om te krijgen en eenvoudig te zaaien of te planten. De artikelen zitten vrolijk verpakt en zijn voorzien van een duidelijke, meertalige instructie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Goberg Fondswerving.


Groeicadeautjes: Verzorgen, groeien en bloeien.

Iets heel erg leuks en leerzaam voor basisscholieren is een project waarbij de natuur betrokken is. Als met verzorging alles gaat groeien en bloeien zie je de natuur op zijn best. Een leuke manier om de natuur op een speelse manier te leren kennen zijn groeicadeautjes, waarmee de kinderen zelf een plantje gaan kweken.
De groeicadeautjes bestaan uit een klein terracotta potje (Ø 57 mm)
met een potgrondtablet (cocopress-tablet) en zaden of bolletjes. Hier wordt hen geleerd om zaadjes te planten en zien ze deze opgroeien tot een volwassen plant. Dit natuurlijk alleen als de kinderen het plantje goed blijven verzorgen. Zo raken de kinderen meer betrokken bij de natuur en leren ze door het verzorgen van een plant automatisch een beetje verantwoordelijkheidsgevoel erbij.  
  Fun Groeicadeautjes
De groeicadeautjes zijn Aardbeien, Tomaat, Lavendel, Basilicum, Vergeet-mij-niet, Passiflora, Klavertje 4 en Zonnebloem. Natuurlijk zit er bij elk potje 
een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing bij hoe de plant verzorgt dient te worden. De minimale afname is 48 stuks (1 doos) en in overleg kan er ook een mix samengesteld worden.

Een opmerking m.b.t. het groeicadeautje vergeet-mij-niet, hier moeten de scholieren wel veel geduld bij hebben. Dit plantje wacht er namelijk een jaar mee voordat deze gaat bloeien. De prijs per potje is slechts € 1,25 incl. BTW en franco huis Nederland vanaf € 350,00 excl. BTW. Afname gaat per volle omdoos van 48 stuks.

Mini Grow Kit


display mini grow kit zonnebloemMini Grow Kits zijn te verkrijgen in displays van 48 stuks. Er zijn maar liefst 7 soorten nl. Klaver 4, Vergeet-me-nietjes, Zonnebloem, Aardbei, Lavendel, Kamille en Suikerplantje (stevia).


De minimale afname is per volle doos Mini Grow Kit en deze bevat 48 plantjes. De prijs per potje is € 1,35 incl. BTW en franco huis Nederland v.a. € 350,00.
 

Een luxere en grotere uitvoering zijn de Bloemengeschenken welke
o.a. verkrijgbaar zijn in Potzonnebloem en Margriet.(zie
Tuinkadootjes, pag.3)

Een leuk, leerzaam en vooral betaalbaar natuurproject waar de hele school aan mee kan doen. (aanvraag informatiepakket)

Kijk ook eens bij de Munakuppie figuurtjes welke nieuw in ons assortiment zijn sinds april 2008.


Groeicadeautjes zijn uitermate geschikt voor promotiedoeleinden!

Bij de groeicadeautjes is het mogelijk om deze een persoonlijke boodschap mee te geven. D.m.v. een rond stickertje (Ø 25 mm.)kunnen de potjes voorzien worden van uw naam, boodschap of logo. Dit is mogelijk in één kleur nl. rood, groen, blauw, zwart of goud en wordt aan de bovenkant van het potje geplakt. De extra kosten hiervoor zijn € 0,10 per sticker en is mogelijk vanaf 60 stuks of een veelvoud hiervan.


Braderieën, markten en bazaar.

Natuurlijk is het ook een origineel cadeau om te verkopen op (kerk)bazaar, braderie en overige markten. Ze zijn ook te verkrijgen in een display met een mix van 6 x 10 soorten.


Kerst - en reclampakketten

De groeicadeautjes zijn uitermate geschikt om te verwerken in kerst - en reclame pakketten. Want het is ontzettend leuk om zo'n groeicadeautje weg te geven, maar nog leuker om er een te ontvangen.

Geboorte - en overige actiepakketten

Een Klavertje 4 leent zich hier goed voor alle soorten acties en bij een geboortecadeautje een Zonnebloem weggeven is ontzettend origineel.

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T
0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 - B 5096112 


 

  
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas